Helg!

hejsanhoppsan!
ÄNTLIGEN HELG säger jag! fy så jag har längtat efter den här helgen.
Var i skolan idag, hade utvecklingssamtal.. Gick ju inte sådär jätte bra, fick en skriftlig varning på mitt studiebidrag. Sen fick jag inte ledigt när jag ska åka till Tenneriffa i april heller, känns förjävligt faktiskt.... Så får se hur det blir med de där.  Sen efter skolan var jag på stan med Mattias och Mattias syster Saras barn Joline och efter de var vi på max och käka. När vi kom hem sen gjorde Sara naglar på mig :) Tack för det! Det tog ju sin tid så nu ikväll åkte jag och Mattias till hans mormor och morfar och fikade, vi ska väl ta och krypa ner i sängen nu och försöka sova.. såå jaa, Godnatt! :) 


plugg,plugg och jaa plugg!

Idag har jag varit i skolan sen till kilafors och firat gamelfarmor, sen var jag och tränade core!
Nu sitter jag här och försöker hitta orken till att plugga, har en uppgift i omvårdnad som ska vara inne imorn. Jag lär ju bli uppe hela natten, plus att jag har en bokrecension som ska in på fredag..
Nä, ska ta och äta lite mango nu och börja plugga!

höres=)


...

uusch, jag är redan less på skolan :( hur ska detta sluta??  Är fortfarande hos Mattias, får se om jag vågar mig hem imorn. Efter skolan imorn ska jag åka till kilafors och fira min gamel farmor som fyller 90 år! Sen efter de ska jag träna core =)  Nä ska ta och krypa till kojs nu så jag orkar kliva upp imorn.. 

Sovgott!  

mjo

Hallå hallå!
Jaa jag vet att jag är sämst på att uppdatera, ska försöka bli bättre ;)
Men i helgen har jag iallafall hunnit med och varit massa med Mattias, åkt skoter, festat lite, mm :) Firade en kompis som fyller 18. haha sen när jag skulle gå hem från bergsveden till Mattias åkte polisen förbi så dom stannade och fråga om jag vela ha skjuts hem, snällt va :D Slapp jag gå helt ensam i mörkret! Sen när jag kom hem väckte jag Mattias så åkte vi och angla. Irina följde oxå med, men vi satt inte länge på isen till vi började tröttna och frysa så vi ringde och väckte Jörgen så han kom och hämta oss. Nu sitter jag hemma hos Mattias fast han är i sthlm, min mamma har magsjuka så jag håller mig därifrån.. Kom hem för ett tag sen från sporthallen, körde ett spinning pass och sen en timmes gym! Nu har jag nyss kollat på halv åtta hos mig och håller på kollar på familjen annorlunda nu och efter de blir det en unge i minuten, sen ska jag sova!  Har varit ledig idag för det var studiedag, men imorn börjar allvarlet igen.

Godnatt!

Hello!

Ligger i söffa och ska snart bege mig ut i finvädret för en promenad men fröken Jonsson. Efter de blir de nog gym skulle jag tro, sen åka lite skoter kanske? :)  Vi får se vad som sker!

Ha en underbar dag!  

tjiiing

Gokväll!
Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt.. Imorse klockan 10 var jag i edsbyn och fotografera med två av mina syskon, Totte & Lucas. Mamma ville ha kort på barnen sina, så hon fick väl därå :)
Sen åkte jag till Lina och red ut med min kusin Jonnas lilla ponny en sväng. Efter de kom Mattias och hämtade mig så åkte vi till Böle och åkte lite skoter å sånt. Fick till och med mig han ut på en promenad i de fina vädret!
Han ligger och sover så jag ska väl ta och krypa ner jag med och försöka sova så man orkar med lite hård träning imorn! ;)

Godnatt!

Mot gymmet!

Det blev inge holmsveden idag så jag och Elina tar en promenad till gymmet ist :) Försöka träna bort den vidriga träningsverken jag har! 
Saknar min Mattias jätte mycke så tur han kommer hem idag :) 

Hade'!

phhuuu!

Nu är jag heeelt slut i kroppen, gissa om jag kommer ha träningsverk imorn... Sitter nu i soffan med en färsk smoothie och tänkte kolla på big brother men Jörgen hade tagit ner boxern, så jag får väl duscha och gå och lägga mig. Skönt de med så är man piggelin imorn! Ska upp imorn vid 8 och köra till holmsveden fram och tillbaka, sen till sävstaås och vara ''ledare'' för småtjejer som ska prova på bandy. Så ni som har småtjejer i skolålder är välkommen till sävstaås kl. 14.00 - 15.30! Sen är det ju bandy imorn oxå, så man måste väl dit och se Bollnäs sopa banan igen ;) 
Har fått tillbaka min efterlängtade telefon idag oxå :D  Den har varit på lagning i nästan över månad, snacka om seg.. 

sovgott!


onsdag!

Tjaa!
Sitter hemma och funderar på vad man ska hitta på idag, barnen vill inte gå ut.. så vad gör man då? 
Ska iallafall på core ikväll klockan 7, sen simma efter kanske om jag orkar..  jaja vi hörs väl senare :)

Mys med Lina!

Ligger i soffan hemma hos pappa nu med Lina, vi har nyss proppat i oss massa räkor och ost å kex :)  Vi har varit och kollat på en grym bandymatch oxå, studenterna nästa? aaa tror de va!
Var ute och gick med Elina idag oxå en timme, sen var vi ner på stan oxå och köpte täckbyxor. Jag skulle ju ha svarta men de blev vita konstigt nog.. Men de blir nog bra de å!
Ska ta och kika på film nu och sova, ska nämligen upp tidigt imorn och passa mina småbröder.

Godnatt!


Morning!

Har precis fått i mig lite frukost, de blev en stooor smoothie! Jag och mamma ska ta och åka till gymmet strax och lyfta lite skrot, tänkte jag skulle komma igång med och träna igen den här veckan så man kanske slipper bada i vassen i sommar ;)  Senare läre jag på stan och köpa nya täckbyxor för jag har beställt en ny jacka från deval så måste ha ett par svarta :) Sen ikväll ska jag väl på bandy och se Bollnäs vinna sin andra semi med Lina!

Ha en bra tisdag!

Den här jackan har jag beställt, + världens skönaste mjukisbyxor!




Sportlov!

Ja de är ju lov nu så jag och mamma tog en tur till Gävle/Valbo och shoppade lite åså :) Nu kom Lisen så vi ska ta och dricka lite te och kolla på nån film och sedan sova!

bilder på dagens fynd!


en tvålgrej till min lilla toalett.


Solbrillor från stadium


och en tröja från ginatricot


Helgen!

Hallådär!
Min helg har sett ut såhär..

Fredag:  I fredags var jag ledig från skolan så jag och Mattias var ute och åkte lite skoter åså innan jag drog iväg och var barnvakt åt sessorna. Helt klar världens goaste twins!

Lördag: Sen på lördag morgon vaknade barnen vid halv 7 ungefär så vi gick upp och lekte lite och fixade frulle sen ringde mami och fråga om vi skulle åka till Holmsveden och fiska i finvädret och åka lite pulka med barnen. Så vi åkte dit, hade riktigt mysigt :) synd att de blåste så förbaskat!

Söndag:  Klev jag upp runt 7 och åkte och angla med en hel hög människor. Riktigt skön dag, klar blå himmel och plus grader, det kan inte bli bättre :)  Sen åkte jag och min bror Totte till bolle ett par timmar och åkte skidor/snowboard. Sen hem till Mattias och gjorde sushi innan bandyn som gick på tvn, bra match? hehe jag somna.. Mattias oxå.  Såg första halvlek :p Sen var de ju solsidan och wallander, som jag älskar!

Lite bilder!










Godmorning!

Sitter hemma och tänkte försöka plugga lite, blev ingen skola idag för jag är inge pigg..
Igår var jag och Lisen ute och åkte lite skoter i det underbara vädret, sen var jag ute och övningskörde. Det går ju bara bättre och bättre ;)  Imorn ska jag ta mitt pick och pack till Norrborn och passa mina småtroll Fanny och Alex till lördag! :)  

Puss!

RSS 2.0