burrrr!

halloj!
Är äntligen tillbaka i kalla Bollnäs, superskönt! Har haft det superkanon bra i Teneriffa, solat, badat, druckit & ätit gott. Det enda som saknades var Mattias, usch va jag har saknat han! Kom hem runt 1 inatt så jag åkte direkt till älsklingen så hann kramas lite innan han åkte till Stockholm.. Har varken haft kamera eller telefon med mig så har inte knäppt nå kort, kanske kommer sen om papi är snäll och skickar.
Idag har jag varit i skolan, började 9 och sluta vid lunch. sköönt! Anna och Emma kommer hit senare så ska vi ta en promenix och sedan basta å sånt, mysigt :)
Nu ska jag ta en liten tupplur, så himmla trött.. Somnade inte förns halv 5 imorse. hehe

Puss!


Byyye

Har precis varit på stan och ätit frukost med Nine, Mattias och Lucas. Pappa kommer och hämtar mig alldeles strax, så drar vi mot arlanda! Vi hörs om en vecka å lite till :D Ha de braaa!

...

Kom nyss hem efter en heeel dag i Gävle!  Var där med Mattias, vi åt sushi och bara mös runt :) Handlade lite oxå, blev ett par converse och en jeans sjkorta, super nöjd :)  Min moster Nine kommer hit nu snart, har inte träffat henne sen nyår! Så ska kramas lite med henne innan jag ska sova :) Nu är det nära, snart åker vi :) hihi, ska bli så sköönt å komma bort :D

Godnatt!




Tjoho

HElloo!
Kom hem för ett tag sen, har stått ute bra länge och varit kissnödig så jag höll på dö, så kan de gå när man gjömmer nyckeln hem.. Tur att man har mami som rycker ut! Håller på att tvättar lite och donar, ska ta och plugga lite oxå innan älsklingen kommer hem :)  Har varit på stan idag och shoppat lite med Anna, så nu har man lite frecha sommarkläder till den kommande veckan! LOVELY, älskar sommarkläder :D
Imorn är det Gävle som gäller, ska till tandläkarn. Har fressten varit hos tandläkarn idag oxå och satt dit ett tandsmycke, en liten silver stjärna =) hihi.

Vi hörss sen!

Lite jätte kassa bilder på dagens investering!




Klänning/linne från såfin.


En ''bh'' eller vad man ska säga


En skit snygg vest aktig sak oxå från såfin


Jeansshorts från barnavdelningen på kappahl.


och soloja å after sun :)

Resfeberr....

Har nästan packat klart :D åååh, jag börjar få resfeber!  Har packat ner alla kläder jag ska ha, nu är det bara underkläder och småsaker kvar. Det spar jag tills fredag tror jag.  Emelie sprang hem en sväng, jag väntar in mamma och co. Dom kommer väl snart så man får lite mat i magen sen kommer E tillbaka så ska vi mysa med lite ansiktsmask, hårinpackning å sånt i min lilla relax =) hihi


En liten bild på min mysiga relax ;)







sjuuk!

Hejdär! Är hemma idag från skolan, var hemma igår oxå. Är verkligen inge pigg, jätte ont i magen och mår illa.. vette tusan vad de är för fel. Emelie kommer snart hit och pratar skit och dricket te ute i det underbara vår vädret! Sen ska hon hjälpa mig å packa lite, eftersom jag är sämst på att packa och oftast tar med mig hela garderoben :) För på lördag drar vi mot arlanda och på söndag morgon lyfter vi, tror ni jag längtas nå eller? :D Mattias kommer hem imorn så jag tänkte packa klart det mesta idag så jag kan vara med han så mycke det bara går för jag kommer sakna han som en toook!! 

Köpt ny lur oxå, en iphone 4 blev det. Är supernöjd än så länge iallafall, lite kronglig men man lär sig väl tänk ja :)  Nu kom Emelie, så ska väl ta och springa upp å koka lite te! =)

Puss&Kram.







@daddy!

Är nu hos min pappa, kom precis hit. Jag slutade runt 11 så vi tog en lunch på roys med Jacob och en jobbarkompis till pappa. Har varit ute och övningskört idag oxå, de tar sig :)  Ska ta och sätta mig ner och försöka plugga lite nu, vi hörs senare :)


HELLOO!

Men hallå där! Var ett tag sen jag bloggade nu, ett bra tag sen.. Har varken haft tid eller lust. Jag pluggar som en dåre nu så jag ska få åka utomlands nästa helg :)
Idag är det ju inte vilken dag som helst heller, jag fyller ju faktiskt 18! Tiden går så himla fort, jag hänger inte riktigt med..
Har haft hela tjocka släckten här idag, har fått en massa fina presenter! Fick en ny laptop som jag ligger och blippar lite på nu :) Finns ju inge roligare än nya teckniska saker!
Mattias kom hem idag, hann bara träffa han nån timme så nu har han åkt till sveg och blir där hela helgen :( tööört!  Imorn blir det lite kalas hos min far är de tänkt och sen blir det kanske sport inn eller om man spar sig till lördag, sånt som visar sig :)

Godnatt!

RSS 2.0