Måndag!

Vaknade med världens nackspärr imorse och skit ont i ryggen, tog mig knappt ur sängen.. Tog tabletter och la mig i ett varmt bad och tog en promenad för jag trodde de skulle bli bättre, men ikke!  Sen passade jag Mattias systers lilla Joline en stund, sen var jag ut och övningskörde för första gången. haha! Gick faktiskt bra för att va första gången, så åkte jag till mormor så hon fick massera mig sen gick jag till moster Irina och pussade lite på mina småkusiner Jonna och Joline! Nu ligger jag hemma i min säng och äter riskakor och kollar på 2 1/2 män och ska snart sova :)  Håller tummarna på att min rygg är bra imorn så jag kan åka till Uppsala och kika på bandy!

Godnatt&sovgott


Skoterkort, chek!

hej på er!
Har nyss kommit hem från sävstaås, vart och kollat på bandy och Bollnäs vann med 5-1! :D
Så nu blir det bandy i uppsala på tisdag igen! Det är spännande nu..
Har varit ute och åkt skoter idag med Mattias, vi åkte till bolle och grilla korv med mamma och Jörgen. Sen åkte jag till Arbrå och körde och skrev upp. Inte ett enda fel på uppsskrivningen, de ni ;) Så nu kan jag åka hur bäst jag vill :)
Ska ta och äta mat nu och krypa ner i soffan och kika på solsidan och wallander!

Puss&Godnatt!


Godmorgon!

Jag och Mattias gjorde sushi igår kväll/natt så de fick bli de till frukost oxå! :)  Väntar på att mamma ska komma och hämta mig och skjutsa mig till Arbrå för ännu en skoterkurs.. Men imorn är det klar iallafall!

Ha en fin lördag!


Just nu..

Just nu sitter jag hemma och dricker te, äter muffins och pluggar! Ska åka till söderhamn snart med Mattias en sväng innan jag ska till arbrå på skoterkurs.. Tråkigt att man missar bandyn ikväll då, men sånt är livet. Jag får ju ett skoterkort iallafall :)

Puss

...

Har svenska just nu, slutar snart så ska väl hem och plugga.. Jag gjorde ju sidecut igår, känns väldigt ovant :p inte så snyggt heller, jag trodde ju jag skulle kunna ha mittbena oxå utifall jag tröttnar eller nå, men icke!!  Sen igår var jag med Elin S, var ett bra tag sen så det var verkligen på tiden! Vi bubblade och basta och åt massa gotta :)  Imorn ska jag och Helena till Uppsala och kika på Sirius-Bollnäs, får jag träffa min Mattias oxå :))) 
 
Hej!


hihi

Sitter på engelska nu, lagomt roligt... Slutar snart då ska jag bege mig mot Petra så ska hon få snagga mig lite, ska göra sidecut tänkte jag.. Så vi får väl se hur det blir, är lite nervös. Men jag tänker att man lever ju bara en gång och det växer ju ut så varför inte? :)

hörs senare, puss!

Sunday!

Sitter hungrig i soffan hemma hos Mattias och väntar på att få plankstek, finns de nå godare?? 
Har varit barnvakt åt mina småkusiner idag, åååh dom är bara för go! Oxå har jag varit till pappsen och hälsat på en sväng.. Åkte lite skoter och spelade tv spel med lillebror ville! Helt okej söndag, nu är det bara vänta på solsidan och wallander!
Tycker att den här helgen har gått så grymt fort! Känns verkligen inte som att det är måndag imorn...  suuck!

Vi hörs!

Lite bilder på Fanny och Alex från idag!


En glad Fanny


Och en Alex








Fanny säger...


Tituuuut!





Lördag!

Godmorgon!
Jag har varit vaken sen typ klockan åtta, inte likt mig.. Var 30 minus när jag klev upp men nu börjar de bli varmare så jag ska väl ut och fiska med Mattias och hans family om ett tag :)
Var på bandy igår, men kolla bara på första halvlek sen åkte vi hem för de var så kallt..
Sen klockan fem ska jag nog till folketshus om jag hinner och kolla på Camilla som ska sjunga!
Nu ska jag spela tvspel med lillebror.

Ha de!


=)

Kom nyss hem från skolan, har suttit i aulan mest hela dagen och kollat på teatrar och kollat på film..
Var och åt lunch med Mattias på milano tidigare. Ska snart åka ner på stan med Elin för hon ska fylla i sin tatuering så ska jag kolla om jag kan få en tid och göra de oxå, min i sidan börjar tappa färg...
Ikväll ska jag nog på bandy om de inte blir för kallt, de återstår och se :)

Ha en trevlig helg!

Godnatt!

Har nyss varit ute med Elin, var till Lisen en sväng och hälsade på.
Imorn börjar jag halv 9 istället för 10 för vi har drogdag som min gamla klass op09 har ordnat,  kan ju bli kul och se :)  Ska ta och krypa ner i sängen och försöka sova och hoppas på att Mattias kommer snart..

Godnatt!

Torsdag!

YES, jag är grym! Har precis skrivit klart en bokrecension och gjort en omvårdnads uppgift, duktig tjej :)
Nu väntar jag på att Mattias ska komma hem, jag är hos han nu för min lillebror har fått magsjuka igen...
Min jacka kom idag oxå, supernöjd :)  Det är en peak performance från stadium, det var rea på den så den kostade 2000 och den hade kostat 3500 så där gjorde jag ett fynd! :)
Idag slutade jag klockan 12, men stannade kvar och gjorde lite rester. Kollade på två filmer som jag missat. Sen följde jag med Linus hem och sen kom Anna, så åkte vi hem till mig en sväng tills Mattias kom hem då åkte jag hit och åt med han sen drog han så nu sitter jag här aldeles ensam och får hur mycket som helst gjort :) 

Hörs!





Sovdax!

Ligger i dödstrött i soffan hemma hos min bror, han åkte nyss så jag ska väl ta och sova snart. Jag kollar på american pie naked mile som går på kanal 6 just nu!
Idag efter skolan åkte jag, Milla och Lisen hem till mig och bakade vääärldens godaste paj! Oxå kollade vi på en beckfilm och snacka massa strunt. Sen åkte Lisen hem då gick jag och Milla upp till Anna och spelade ett skitkul spel med henne och hennes mamma. Med andra ord, jag och Anna är ju bästa teamet vi iallafall! De vet man ju ;)
Godnatt med er!


tjohoo!

Sitter på svenska lektion med Anna och gör ett hejdundrandes fördjupningsarbete!
Snart färdig :)  Var uppe klockan sex idag och duscha och dona, koka kaffe till pärlan gjorde jag å.
Är på topp humör idag!
Puss!

hihi

Kom nyss in, varit ute en sväng med Elin..
Mamma var hit idag med lite kläder till mig eftersom min lillebror har magsjuka.. Så jag försöker hålla mig därifrån så gott de går.
Vi åt mina goda muffins jag bakade och drack kaffe och prata skit, mysigt :)
Har beställt ny jacka nu oxå som kommer i slutet på veckan eller i början på nästa vecka :) 
Nu kom Anna, nu ska vi kolla på tv och mysa innan de blir sängen!

Godnatt :)

Här är jag idag!

Kom precis hem från school, har lyckas pajjat min telefon idag oxå så jag var in på expert och lämna in den på lagning. Med lite tur kanske jag får en helt ny :)  Jag fick låna en telefon av dom så jag har inge nummer eller nå, skapligt drygt.. Tur att jag har sånt grymt sifferminne!
Var och käka på Roy's med Anna och Lisen innan jag åkte hem, Anna är i Arbrå så jag ska ta och baka dumle muffins tills hon kommer, Lisen kommer väl nått tag och håller mig sällskap..

Puss!








Godmorgon!

Godmorgon!
Nu sitter jag i soffan och ska snart väcka Anna, tänk att jag är uppe före henne.. Då är de nästan illa :)
Har varit snäll och kokat kaffe och gjort iordning frukost till min lilla fröken.
Börjar kvart över 9 idag med idrott, skönt! Blev ingen träning ikväll heller så vette gudarna va jag ska hitta på :)

Ha en underbar tisdag!

Alla hjärtans dag!

Hejhopp!
Min alla hjärtans dag har jag spenderat med Anna och Lisen, vi har lagat god mat och spelat spel och käkat tårta :)
Nu ska vi ta och krypa ner i sängen och göra ett försök med att sova om inte alltid är så lätt..

Saknar min älskling :( ...

Godnatt puss!

Myskväll!

Jag och Mattias var till Böle för han skulle fixa nånting, sen åkte vi hem till mig en sväng då hade min söta mamma städat mitt rum, gullig hon =)  Nu är vi hos Mattias, vi ska laga oxfié med potatiskroketter. Smaskigt :)
Sen ska jag plugga lite omvårdnad innan solsidan börjar! (y)
Ska mysa sönder min älskling ikväll innan han åker och jobbar! Tur jag har Anna på veckorna iaf :) hihi

ha en trevlig kväll då :)


Söndag!

Sitter hungrig och ny duschad i soffan och väntar på att Mattias ska komma och laga mat :)
Har varit och tränat fotboll för första gången idag på 100 år, gick väl sådär ;p Kommer ha världens träningsverk imorn iallafall, benen är som spagetti!
klockan är ju bara halv 3 så vad ska man göra resten av dagen då tro? försöka plugga lite kanske..

Ha en bra söndag!


hehe

Igår var jag i skolan och sen på stan och letade jacka.. Måste ha en ny efterssom min blev stulen på nyår, springer runt i bandy jackan, inte så flashigt ;)
Sen var jag och Mamma på jysk och köpte en sån där klädställning med hjul på så nu kanske det blir lite ordning i min stökiga garderob :P
Idag har jag varit i Karlsbyheden och spelat bandymatch, de blev 4-4.. Vi ledde med 4-0, vad hände?

Nu ska jag upp och äta sen kommer Mattias, får se vad vi ska göra.. Sova tidigt iallafall, ska upp och träna fotoll imorgon bitti..

Puss!


tattoo!

Sitter uppe hos Anna nu med henne och Lisen, och väntar på att gå hem för att passa min lilla sessa Alexandra en timme! Var till Arbrå idag och tatuerade mig, impulsiva tjejen.. äre jag de eller? Tror de va.. haha! Men blev super nöjd iallafall :) Ahlgrens bilen fick jag med på köpet, snygg va? :D

Puss!


Den här har jag haft sen tidigare.

Gjorde dom här idag..




tröttt

Trött som ett as, ska ta och sova nu..  Har varit och solat med Lina och Helene en sväng, jobbigt var de varmt å jävligt :p Imorn kommer mitt hjärta hem! :)

Godnatt, puss!

Widiilihoo

Tjo!
Igår var jag, Elin, Anna och Lisen till norrfly och skulle in i spökhuset.. Men när vi kom upp till huset och skulle gå in börja jag spy floder.. haha!  Så de var bara åka hem igen, vet inte om de var magsjuka eller nå annan konstigt, mår då inge illa idag iallafall..
Idag har jag varit i skolan, sen ringde min vän Linus och berätta att han klarade körkortet så var jag och Anna ut och åkte runt med han en sväng :) Får se om de blir bandy eller en lugnt hemma pluggar kväll ikväll, sånt som märks :)

Ha de!

Muuuums!

Sitter i söffan och spöar Anna på guitar hero, har nyss ätit plankstek :) Kanske man ska bli kock? hmm.
Ska ta en kopp kaffe så man kanske vaknar till liv! Fattar inte hur man kan va så trött.. :P 

höörs!


Vilket stöök!

Har nyss krypit ner i sängen och håller på laddar hem en film.. Dinner for schmucks hette den, alla säger att den ska vara bra så ja provar väl då :)
Jag har fått feber och jätte ont i halsen :(  Mitt imunförsvar är ju inte på topp! Får se hur jag mår imorn, om jag ska till skolan eller om jag ska ligga hemma och bara tycka synd om mig själv :)

Godnatt!

@ Annas place!

Hejsan!
Sitter nu hemma hos Annas bror, Anna är och gymmar.. För lat för sånt ja :) Gick faktiskt till och från skolan, räcker de! Vet inte vad jag ska hitta på nu, slå på en film och krypa ner i soffan kanske? Och vänta på att hon kommer hit med en STOOOR påse godis åt mig, livet är bra underbart ibland :) Vi gjorde skiiit go mat idag, jag och Anna. Stekt kyckling, coscos och en färsk sallad! Oxå har vi spelat ett spel som heter geni nånting, så nu vet man ju lätt att de är jag som är smartast iallafall!
Imorn blir det en lång skoldag sen ska jag hem och försöka plugga lite, jag börjar bli lite för lat och skjuter på de hela tiden..
Nä, ha en bra kväll vettja!


Jag just nu, stilig va? ;)

natti!

Ligger i soffan nu, har nyss kikat på solsidan så nu väntar jag på att wallander ska börja.
Jag och Elin var på en jävla skotertur idag vi iallafall, vi åkte till Rengsjö och där körde vi vilse.. Tog ett bra tag innan vi hittade hem, men hem kom vi :)

Natti!

söndaaa

Hello!
Sitter hemma och väntar på segelin.. Ska väl ut och åka lite skoter i det underbara vädret :)
Var duktig och tog en promenad en timme imorse, hihi.
Idag åker min Ninis hem oxå, tråkigt!...
Ne vi hörs senare :)


kalas dax!

Nu är jag hemma hos Jocke å Irina och firar Jocke för att han har fyllt år.
Blir väl här ett tag nu sen ska jag och Nine ut och åka skoter med Mattias och Gunnar, myyyes :)

Puss!

Buspalatset

Hejhopp!
Nu ligger jag i sängen och har nästan nyss vaknat och väntar på att Elin ska ringa, får se om vi ska åka upp på sävstaås en sväng och kika på fotboll. Annars vet jag inte vad jag ska göra..
Igår var vi på buspalatset med Fanny och Alexandra och min lillebror Lucas och härja. Det var nog en riktig höjdare!
Nu ska jag masa mig upp och göra mig iording, ha en bra lördag!


Lite bilder från igår!




















Friday!

Hallå där!
Nu sitter jag hemma och har nyss ätit frulle och ska strax göra mig iordning för att åka ner på stan med mostra mi. Jag och Mattias var på bio i gävle igår och kolla på the green hornet 3D, helt okej film :)
Klockan 3 ska jag vara barnvakt åt mina söta kusiner Fanny och Alexandra i några timmar, sen ikväll kommer de massa folk hit och ska äta exotiskplanka för min mormor fyller år, gött!

Ha en bra fredag!


 

Fanny&Alexandra!


Onsdag!

Jag gick och la mig typ kl 6, hur trött som helst.. Sen kom min bror Totte hem och sa att han och några kompisar skulle basta och dricka öl, var ju bara att packa väskan igen och åka till hans lägenhet. Skönt, får jag nära till skolan imorn :) Var ute i de fina vädret idag och åkte skoter med Anna, sen åkte vi och hämtade lillebror Lucas på dagis och drog till bandyplanen och åkte skridskor. Som han ÄLSKAR, han kommer klart bli en bandy stjärna!
Får se om Elin ringer snart så kanske jag drar ut en sväng eller om jag ska sooova, vore ju bra skönt de med så kanske man är piggelin imöre..

Puss!




Store&lille bror!

=)

Sitter hemma hos min bror nu, har lånat hans lya. Var på max nyss med elin en sväng, ska ta och titta på lite tv innan jag ska bädda ner mig i sängen. Imorn är det skola som gäller, sen är det bara en dag kvar så kommer min älskade moster hem, har inte träffat henne sen nyår..  Plus världens bästa pojkvän! Guuud så jag längtar :)

Ha en bra kväll, puss!


100% party!

Är hemma från skolan idag, har fortfarande lite feber och sprängande huvudverk!
Har massa filmer jag ska kolla på idag, sen massa pluggande oxå... jaja.

Nu har jag och Elin bokat 100% party kryssning den 28-30 april bara sådär endå, impulsivt!
Kommer ju bli hur grymt som helst, ja längtar ju redan!
April kommer bli en bra månad känner ja, först fyller jag år 31 mars. Nästan april ;)
Sen den 10 åker jag utomlands en vecka, sen när jag kommer hem är de lov tror jag. Oxå sen äre ju 100% PARTYY! Dingdingding. Jag säger bara, kör bara kör!




   

RSS 2.0